Theranal zalf zwangerschap

Theranal zalf kan s ochtends, s avonds en na iedere stoelgang worden gebruikt. Theranal zalf bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. Lees voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing de volledige bijsluiter. De zalf en zetpillen mogen niet worden gebruikt bij bloedende aambeien. Mag Theranalì worden gebruikt bij zwangerschap en tijdens. Als u zwanger bent, kunt u beter een zalf met alleen. Zinkoxide en bismut in zetpillen en aambeienzalf is zonder recept verkrijgbaar onder de merknaam.

Advies : Het gebruik van dit geneesmiddel of het geven van borstvoeding ontraden. Waarschuwingen en voorzorgen, bij voorkeur korter dan 2 weken achtereen toepassen. Bij optreden van bloedende aambeien of uitblijven van verbetering het gebruik staken. Lidocaïne wordt goed geresorbeerd door serum beschadigd epitheel, waardoor bij overmatig gebruik intoxicatie kan ontstaan met prikkeling van het centrale zenuwstelsel en depressie van het cardiovasculaire systeem. Eigenschappen, pijn- en jeukstillend; desinfecterend; zwak adstringerende werking. Uitleg afkortingen, f biologische beschikbaarheid (fractie van de dosis die in de systemische circulatie verschijnt). T max tijdsduur tot maximale bloedspiegel na toediening V d verdelingsvolume (fictief volume waarin een geneesmiddel zich verdeelt over het lichaam) T 1/2 plasmahalfwaardetijd (tijd die nodig is om een bepaalde plasmaconcentratie te halveren) T 1/2el plasmahalfwaardetijd in de eliminatiefase, terminale halfwaardetijd Groepsinformatie hoort bij. Kosten Kosten laden zie ook geneesmiddelgroep Indicaties Externe links.

een groot aantal zwangerschappen bij de mens geven geen aanwijzingen voor schadelijke effecten. Zinkoxide wordt niet of nauwelijks opgenomen door de huid of slijmvliezen. Er zijn weinig gegevens over het gebruik van bismutzouten tijdens zwangerschap. Advies : Alleen op strikte indicatie gebruiken. Overgang in de moedermelk : Bismutsubnitraat: onbekend. Lidocaïne: ja, in kleine hoeveelheden. De concentraties lidocaïne in moedermelk zijn laag zodat bij therapeutische doseringen geen nadelige effecten voor het kind te verwachten zijn. Er zijn echter geen gegevens over het gebruik van bismutzouten tijdens de lactatie.
theranal zalf zwangerschap

Lidocaïne, zinkoxide en bismut bij aambeien


Pas eventueel lokale therapie toe ter verlichting van klachten als pijn, zwelling en jeuk. Daarbij hebben indifferente middelen, zoals vaselinecetomacrogol of zinksulfaatvaselinecrème of zinkoxidezetpillen, de voorkeur omdat er face minder kans is op bijwerkingen. Pas bij onvoldoende verlichting hiermee als tweede keus eventueel kortdurend hydrocortison- of lidocaïnevaselinecrème toe. De toevoeging van bismut heeft geen voordelen boven monotherapie met lidocaïnevaselinecrème of zinkoxidezetpillen. Gebruik van zetpillen, met uitzondering van de zinkoxidezetpillen, bij de symptomatische behandeling van hemorroïden is niet zinvol, omdat ze niet op de gewenste plaats van werking terechtkomen; daarnaast is er meer kans op systemische bijwerkingen dan bij gebruik van een crème of zalf. Gerelateerde informatie, dosering, aambeien: Zalf: 's morgens, 's avonds en na iedere ontlasting aanbrengen. Zetpil: 1 zetpil 12/dag. Bijwerkingen, lokaal branderig gevoel, soms Zwangerschap, lidocaïne passeert de placenta. Teratogenese : Bismutsubnitraat: onbekend.

Vicks baby rub zalf 50gr online dokter drogist


Verder is het verstandig om voldoende te bewegen en overgewicht te vermijden. Bij overgewicht neemt de kans op aambeien toe. Heb je last van aambeien en wil je snel van de jeuk, pijn en irritatie af? Theranal biedt een effectieve en snelle oplossing bij zowel inwendige als uitwendige aambeien. Theranal verlicht snel de symptomen van aambeien zoals jeuk, pijn en irritatie door de aanwezigheid van de werkzame stof lidocaïne. De werkzame stoffen zinkoxide en bismuthsubnitraat in Theranal zorgen er voor dat de aambeien krimpen. Theranal bestaat in twee varianten: Theranal aambeienzalf bij inwendige en uitwendige aambeien en een Theranal zetpil alleen te gebruiken bij inwendige aambeien. Theranal is verkrijgbaar bij de drogist of apotheek; je hebt geen recept van je huisarts nodig.

Dit komt met name door merken de bovenliggende huid, die door de zwelling van de bloedvaten geïrriteerd raakt. Aambeien zijn vaak niet gevaarlijk maar kunnen wel voor jeuk, pijn en irritatie zorgen waardoor dagelijkse bezigheden zoals zitten, fietsen of een toiletbezoek vervelend kunnen zijn. Symptomen van aambeien, jeuk rond de anus. Pijn/irritatie rond de anus, branderig gevoel rond de anus, verliezen van ontlasting. Zwelling rond de anus, oorzaken van aambeien harde ontlasting (verstopping langdurige toiletbezoeken; te hard persen op het toilet; veel in een gehurkte houding zitten; diarree; slijtage/verminderen elasticiteit weefsel rond de anus.

Vooropgesteld; iedereen kan last krijgen van aambeien. Tot 30 van de mensen heeft last van aambeien. Toch kan de oorzaak van aambeien vaak worden herleid naar ons voedsel of (inactieve) levensstijl. Vezelarm voedsel in combinatie serum met een zittend beroep en weinig lichaamsbeweging kan ervoor zorgen dat onze ontlasting droog en hard wordt. Door harder te moeten persen op het toilet, kun je last krijgen van aambeien. Eet daarom voldoende vezels en drink genoeg water, zo'n 1,5-2 liter per dag. Water brengt de spijsvertering op gang.

Vsm arniflor eerste hulp zalf 25gram online dokter


Lees de volledige bijsluiter. Zonder recept verkrijgbaar, theranal is zonder recept verkrijgbaar bij drogist en apotheek. Als je merkt dat Theranal te sterk of te weinig werkt, raadpleeg dan je arts of apotheker. Lees voor gebruik de bijsluiter. Gebruik dit geneesmiddel niet langer dan 14 dagen zonder een arts te raadplegen.

Theranal kan tijdens de zwangerschap uitsluitend in overleg met de arts worden gebruikt. Aambeien ontstaan door opgezwollen bloedvaatjes rond de anus. Die bloedvaatjes heeft iedereen. Maar door een te hoge druk kunnen deze wel eens opzwellen waardoor aambeien ontstaan. Je kunt last krijgen van zowel inwendige als uitwendige aambeien. Inwendig aambeien zitten aan de binnenkant van de anus. Uitwendige aambeien, die te herkennen zijn als roodblauwe doorschijnende bultjes, ontwikkelen zich onder de huid rond de anus (aan de buitenkant). De pijn bij uitwendige aambeien is in het algemeen heftiger en acuter dan bij inwendige aambeien.

Eucerinph5 zalf herstellend 100ml online dokter

Uitwendig kan de zalf bijvoorbeeld met een spierpijn watje op de aangedane plek worden aangebracht. Theranal zalf kan 's ochtends, 's avonds en na iedere stoelgang worden gebruikt. Theranal zalf bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat. Lees voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing de volledige bijsluiter. De theranal zetpil biedt een snelle en effectieve inwendige oplossing bij jeuk, pijn en irritatie door aambeien en is alleen bedoeld voor gebruik bij inwendige aambeien. Bij het begin van de behandeling met Theranal zetpillen kun je twee keer per dag een zetpil gebruiken. In lichtere gevallen kan met èn zetpil worden volstaan. Theranal zetpillen bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat.

theranal zalf zwangerschap

Kamillosan zalf online dokter drogist Producten

Theranal varianten, theranal is een van de meest gebruikte geneesmiddelen bij inwendige en uitwendige aambeien1. Theranal verlicht snel de symptomen van aambeien zoals jeuk, pijn en irritatie èn zorgt dat de aambeien krimpen. Uiteindelijk zullen de aambeien verdwijnen. Zo marrakech kun je weer snel en zonder pijn je dagelijkse dingen doen zoals fietsen, zitten en ongehinderd het toilet bezoeken. Theranal is als zalf en zetpil (vrij) verkrijgbaar. Beide werken even effectief. Theranal aambeienzalf is geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. De zalf kan inwendig in de anus worden gebracht aan de hand van een makkelijk te gebruiken bijgevoegde canule.

Verlicht snel jeuk, pijn en irritatie. Contact bayer Global, aambeien behandelen, wat vind jij belangrijk? Resultaten: Al 8360 mensen deden mee. De dubbele werking van Theranal, pijnstillende en jeukwerende werking Dat de aambeien krimpen 33 vindt de pijnstillende en jeukwerende werking belangrijk. Theranal heeft een pijnstillende en jeukwerende werking door de aanwezigheid zonen van de werkzame stof lidocaïne. 87 vindt het belangrijk dat de aambeien krimpen. Theranal bevat de werkzame stoffen zinkoxide en bismuthsubnitraat. Dit zorgt ervoor dat de aambeien krimpen. Niet te gebruiken bij bloedende aambeien en aandoeningen aan het hart.

Vitasil organisch silicium brandnetel 1000ml online

Samenstelling, theranal aambeienzalf, bayer bv, toedieningsvorm Zalf Verpakkingsvorm 35 g, bevat per g: bismutsubnitraat 27 mg, lidocaïne 18 mg, zinkoxide 130. Bayer bv, toedieningsvorm Zetpil, bevat per zetpil: bismutsubnitraat 100 mg, lidocaïne 60 mg, zinkoxide 450. Uitleg symbolen, dit geneesmiddel is niet opgenomen in het geneesmiddelen vergoedings systeem (GVS). 'over the counter dit geneesmiddel is een zelfzorgmiddel. Aan de vergoeding van dit geneesmiddel zijn stoma bepaalde voorwaarden verbonden, die zijn vermeld op bijlage 2 van de regeling zorgverzekering. Dit geneesmiddel is onderworpen aan aanvullende monitoring. Extra aandacht wordt gevraagd voor onverwachte bijwerkingen. Meldt u dit via het meldformulier van het Lareb. Voor de symptomatische behandeling van hemorroïden volstaan bij de meeste patiënten conservatieve maatregelen, zoals het vermijden van persen, het niet uitstellen van toiletgang bij aandrang, eten van vezelrijke voeding en innemen van 1,5-2 liter vocht per dag.

Theranal zalf zwangerschap
Rated 4/5 based on 868 reviews
Recensies voor het bericht theranal zalf zwangerschap

 1. Gahivax hij schrijft:

  Bezorgkosten :.95, prijs.15, bekijken in de winkel kamillosan zalf koop. Kamillosan Zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Uitgebalanceerde formule voor de gezondheidsbewuste 50 n gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. De kwetsbare en gevoelige huid is over het algemeen overgevoelig voor de klassieke reinigingsproducten zoals zeep.

 2. Elezyhih hij schrijft:

  Ter aanvullig van onze dagelijkse voeding om het lichaam extra energie, weerstand en bescherming te bieden. Ean :, bezorgtijd : voor.00 besteld, volgende werkdag in huis. Bezorgkosten :.95, prijs.95, bekijken in de winkel vicks baby rub zalf 50gr koop.

 3. Jejihe hij schrijft:

  Er is geen productbeschrijving aanwezig voor Baby rub Zalf. De verlorengegane bestanddelen worden extra gevoed voor de hydraterende emulsie en zorgt hierdoor voor een langdurige en effectieve hydratatie van. Ook te gebruiken voor de verzorging van tepels tijdens de borstvoedingperiode.

 4. Ivoqukow hij schrijft:

  Bezorgkosten :.00, prijs.29, bekijken in de winkel cetaphil restoraderm voedende hydraterende melk koop. Cetaphil Milde huidreiniger wordt goed getolereerd, hierdoor is het dan ook zeer geschik voor de reiniging van de kwetsbare en gevoelige huid. Bezorgkosten :.95, prijs.15, bekijken in de winkel cetaphil milde huidreiniger 200ml koop.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: