Kaarsje voor geluk

kaarsje voor geluk

— een verjaardagskroon met vier prachtige sterren, een kaart vol lieve zoenen, ook cadeautjes horen erbij! Je verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij! — hiep hiep hoera, een snoet vol chocola! We eten samen taart, omdat je al voor de vierde keer verjaart! — slingers aan het raam, samen zingen we je naam, we eten taart en maken veel plezier, want vandaag wordt je al vier! — een mooie kaart, een lekkere taart, cadautjes groot en klein, het is niet elke dag dat je verjaart! Wat zijn we blij op je feestje te zijn.

Slingers en ballonnen geel, groen en rood, wat wordt je afvallen toch groot! — spelen, dansen, rennen, smullen Vandaag is een dag dat alles mag! We wensen je een onvergetelijke vierde verjaardag! — een jarige kapoen? Dat verdient een zoen! Taart en cadeautjes horen er ook bij, vier jaar alweer, verlichting wat zijn we blij! — met een glimlach op onze snoet, vieren we vandaag, dat je er weer een jaartje bij doet! Vier jaar intussen al, wat zien we je toch graag! — we komen vandaag allemaal bij elkaar, want je wordt niet elke dag vier jaar! — een glimlach op je snoet, een slagroomtaart, zo zoet! Vandaag komt er weer een jaartje bij, dat maakt ons zo blij!

kaarsje voor geluk
kaarsen staan er op de taart, omdat jij vandaag verjaart! —, reeds vier jaren vlogen snel voorbij, daarom vieren we vandaag een reuze feest! Maar wie geniet het meest? — vier kaarsjes blaas je vandaag uit, wat wordt je toch een grote spruit! — vandaag wordt je al vier jaar, daarom komt de hele familie bij elkaar! Cadeautjes in feestelijk papier, alles is mooi versierd.

Verjaardagswensen voor 4 Jarige - de beste"s voor


Een slagroomtaart en een zoen, voor onze jarige kapoen! —, een kroon op je hoofd, en een glimlach op je snoet! We zingen hiep hiep hoera wel vier keer na elkaar! Wat is het toch reuze fijn, om jarig te speedtest zijn! —, confetti, slingers en ballonnen, het feest is al begonnen! Vandaag eten we slagroomtaart, omdat jij products al voor de vierde keer verjaart! —, we zingen in koor en zetten ons beste beentje voor!

Sambal on Twitter: geluk moet je afdwingen: stuur ons een originele."


Ze zijn de bedden etc nog aan het uitpakken. We krijgen wat gratis thee en versnaperingen aangeboden en gino en ik gooien onze charmes weer in de strijd. Na wat onderhandelingen komen we op een prijs van 20 per nacht incl ontbijt en gratis fietsen. Even duur dus als de homestay ongeveer maar ongeveer 10 x zo luxe. Ook wel een keer lekker naar zoveel budget accomodaties. We hebben nog eigenlijk een nacht in ons huidige hostel maar daar weten we te regelen dat we eerder weg kunnen en zo hebben we een aantal dagen luxe. Na het theekransje fietsen we terug naar ons hostel om even op te frissen. Savonds nog een keer naar het dorp en komen we op lokale kermis terecht. Iets anders als de kermis in nederland maar wel super druk en gezellig.

kaarsje voor geluk

We luieren nog wat op het strand en daarna fietsen we terug. We nemen een paar kleine weggetjes door de rijstvelden en zo nu en dan staan er wat koeien en buffels op de weg. Romaine en chantal jagen ze dapper weg en gino en ik jassen de fietsen er door heen. Een koe lekt aan junas been. Het is erg mooi en rustig tussen deze velden en we belanden in een klein wijkje. Hier zien we een mooi nieuw hotel als we achterlangs fietsen.

Wanneer we de voorkant passeren cutex roepen we hello and happy new year. Stop zegt de dame aan de deur. Come in and look, we have opening today. We twijfelen even maar gaan toch even kijken. You are our lucky customer and we want to offer you discount for a stay. De kamers kosten treatment normaal 55 per nacht dus ver boven ons budget maar het zijn dan ook 5 star kamers en echt splinter nieuw.

9 beste afbeeldingen van sterkte

Nu eerst lekker naar het strand om te ontbijten/brunchen. Hoi an heeft een mooi strand met allemaal strandbedden. Eerst de fiets parkeren en daar moet je even bij opletten, want sommige fietsenstallen vragen geld zonder er voor iets terug te geven en er zijn er waar je een grote fles water krijgt als je parkeert. Scheelt weer 0,40 cent dus. Lekker ontbijtje met zeezicht en daarna even een paar uurtjes op het strand liggen. De zee is erg wild en het advies is niet te zwemmen, maar we hebben al lol in het ondiepe met de golven. Juna maakt een zeemeermin van zand en wanneer ze bijna klaar is met de zeemeermin beleggen met schelpen komt er een grote golf die alles wegspoelt. Typisch Juna dat ze even beteuterd kijkt maar gewoon weer opnieuw begint. Romaine en Jessa reuma helpen haar en een half uur later hebben we dan weer een zeemeermin met schelpen.

kaarsje voor geluk

Een kaarsje voor, leny van rooijen

Voor de rest doen we deze dag echt heel weinig. Savonds genieten we van de erg mooie zonsondergang vanuit ons balkon en lopen we nog een keer het centrum in waar het nog drukker is dan gisteren door een optocht met draken en muziek. We eten een hapje bij een Indiaas restaurant, erg lekker, en gaan op tijd naar de kamer om wat bij te tanken. Saaie dag maar niets moet en dat is zon fijn gevoel. Didi vertelt; Yes heerlijk uitgeslapen en vandaag weer een actief dagje. We nemen de fietsen van het hostel en fietsen richting strand. Op de heenweg zien we al vele straatjes door rijstvelden paradentose die we op de terugweg zeker gaan nemen.

Vandaag een chill dag aangezien we gisteren een drukke dag achter de rug hebben. Gewoon wat hangen bij het zwembad, in bed en korte wandeling door het centrum om te eten. We ontbijten bij een lokaal tentje waar we als royals ontvangen en bediend worden. Ze doen hun uiterste best om ons een heerlijk ontbijt te geven maar helaas lukt niet niet echt en moeten ze tussendoor een paar keer naar de winkel om spullen te kopen. Zo duurt ontbijten anderhalf uur hahaha. Och ja oppakken we hebben toch niks op de planning. Aan het zwembad ontmoet ik een gezellige nederlandse, kelly, waar ik een tijdje mee klets. We hebben elkaar gisteren ook al even kort gezien maar nu hebben we wat meer tijd om te kletsen over van alles. Kelly als in weer in Nederland ben kom ik zeker je oliebollen proeven en ga door met genieten.

Free listening on soundCloud

Oh wat zijn we blij, alweer een dior jaartje erbij! Vier kaarsjes op de taart, omdat jij vandaag verjaart! —, de jaren, wat vliegen ze toch snel voorbij, op de verjaardagstaart komt er nu een vierde kaarsje bij! Ballonnen, slingers, een knuffel en een zoen, voor onze lieve kapoen! —, vier kaarsjes blaas je vandaag uit! Daarom wensen we onze lieve spruit, een jaar vol geluk en plezier! Je bent tenslotte maar én keer vier! —, een, twee, drie, vier, wat hebben we vandaag plezier!

Kaarsje voor geluk
Rated 4/5 based on 584 reviews
Recensies voor het bericht kaarsje voor geluk

 1. Yjuny hij schrijft:

  Trouw vouwde ik mijn handen, wie weet bracht dit ons geluk. EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: /Vlog1001-1200. Instagram: /InstagramEnzoKnol, twitter: /TwitterEnzoKnol, snapchat: enzoknol, mijn naam is Enzo knol en ik maak elke dag 2 video's. Home, koos Alberts, vechten voor geluk, 2008, koos Alberts.

 2. Yzaqi hij schrijft:

  Jaren komen, jaren gaan (Duet met dochter Christa), 03:04, jaren komen, jaren gaan (Duet met dochter Christa), 03:04, ik verlang zo naar jou, 03:28, install the free online radio box application for your smartphone and listen to your favorite radio stations online - wherever you. Mijn eigen merchandise /knolpowermerch, dylan: ru-tv. Die oogjes, die lippen, die lippen, dat lachje: Het evenbeeld van mijn kleine meneer. Minecraft mini games: /Minecraftminigames, enzoKnol meetings: /EnzoKnolTour #knolpower, dikke vette peace.

 3. Dadopiha hij schrijft:

  Een vlog over mijn leven om 16:00. EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: /Vlog801-1000. Install the free mobile app, online radio box, no, thanks. Feel It Still, silver Radio, pet Shop boys, pet Shop boys 90s.

 4. Ziwetupi hij schrijft:

  Take on me, radio rst - 80er,. EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: /Vlogs601-800. Mijn merchandise: /knolpowermerch, alle afspeellijsten, enzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: /vlog1401-1600. Een video wat van alles kan zijn om 19:00 (vaak minecraft).

 5. Enogamyc hij schrijft:

  Daar zat een cupido, zo'n bengeltje, op schoot bij de lieve heer. AbonneerEnzoKnol, heb ik het geluk die ik nodig heb om te raken? Maar waar ik mijn kaars had neergezet. EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: /Vlog.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: